PRESENTACIÓ MILLA SARRIÀ 2016

Posted in Esports.

Presentació de la Cursa Solidària Correm Junts, organitzada per la Fundació Aspasim, pel Toni Gil i la Dra. Sal, al El Corte Inglés del Portal de l'Àngel. Acompanyats per una representació de nois del Servei Residencial d'Aspasim. La cursa d'enguany es celebrarà el dia 23 d'octubre, al passeig de la Reina Elisenda de Montcada, de Barcelona.

XV CAMPIONAT DE BÀSQUET VICENTA VERDÚ

Posted in Esports.

Divendres 20 de març campionat de basquet a les instal.lacions esportives de Can Caralleu.

Centres: Aspasim, Pedralbes, Boscana, Estinia, Canigo, Esmen, i Finestrellas, tot sota la direcció esportiva de BCN.


unnamed 1

 

unnamed 2


unnamed 2

 

 

26 ANYS FENT INCLUSIÓ A TRAVÉS DE L'ESPORT A VALLVIDRERA

Posted in Esports.

26 ANYS FENT INCLUSIÓ. OLIMPÍADES VALLVIDRERA

Des de fa 26 anys, dues escoles ordinàries i dues escoles d'educació especial de Vallvidrera es troben abans de Pasqua per fer les Olimpíades. És un esdeveniment que tots els nens esperen amb molta il·lusió i que els permet conèixer alumnes d'altres escoles i competir-hi en equips barrejats. Es tracta d'una experiència inclusiva molt positiva.

En aquestes olimpíades escolars de Vallvidrera hi participen les escoles Vil·la  Joana, Els Xiprers, Nabí i Aspasim. Però no competeixen les unes contra les altres, sinó en equips barrejats. D’aquesta manera, es fomenta la inclusió entre els participants.

ENLLAÇ AL VÍDEO

 

MILLA SARRIÀ 2014

Posted in Esports.

CORREM JUNTS AMB LA DISCAPACITAT INTEL.LECTUAL

Ja fa 75 anys que a Aspasim atenem de forma integral a persones amb discapacitat psíquica greu a Barcelona i ens agradaria poder-ho compartir amb tots/es vosaltres. És per això que estem organitzant un seguit d'activitats participatives per estendre i donar a conèixer no només el nostre projecte sinó l’univers de les persones amb unes necessitats de suport més intenses, per tal de reivindicar uns drets que no sempre són respectats.

Després de l'èxit de participació i solidaritat de la primera milla de l'any passat,el proper 26 d'octubre organitzarem la segona edició que tindrà lloc al passeig de la Reina Elisenda de Montcada de Barcelona al llarg de 1.609 metres.

És una cursa oberta a tothom, amb atenció especial a les persones amb discapacitat psíquica i, a diferència d’altres curses del calendari d’atletisme de Catalunya, el nostre objectiu és que no representin un grup especial, al marge de la resta de corredors, sinó que s’integrin completament des del tret de sortida fins a l’arribada. Són moltes les persones voluntàries que s’estan animant i donen suport a la iniciativa, moltes les persones que, durant aquests 75 anys han aportat dedicació i solidesa al projecte d'Aspasim. L’equip de professionals, famílies, voluntaris, proveïdors, i la societat en general han estat indispensables i immillorables. Esperem també que amb aquesta celebració i la feina dels propers anys fem créixer somnis al costat de les persones amb discapacitats més greus.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A LA WEB DE LA MILLA

Data: diumenge, 26 d'octubre 2014

Horari

8:00 del matí: recollida de pitralls, servei de guarda-roba

10:00 del matí:

1a sortida, des de la plaça de Sarrià
es faran successives sortides per categories, cada 10 minuts

Arribada: al mateix lloc de la sortida

11:30 del matí: masterclass de Zumba, per gentilesa del Centre Esportiu Can Caralleu

12:45 del matí: lliurament de premis i diplomes

Recorregut

Passeig de la Reina Elisenda de Montcada, des de la plaça de Sarrià fins a la plaça de Pedralbes, a 805 metres de la sortida (mitja milla), pels carrils de la dreta. Des d’allà es farà un gir de 180º, per tornar pels altres 2 carrils de circulació.

Us podeu descarregar el mapa amb el detall del recorregut en el document que trobareu a l'annex, al final d'aquesta pàgina.

Avituallament

L’organització posarà a disposició dels participants una zona d’avituallament a l’arribada, a la plaça de Sarrià: aigua, fruita, refrescs, etc.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS A LA WEB DE LA MILLA