VISITA CICLE FORMATIU SEVERO OCHOA, STO POBLE ESPANYOL

Posted in Taller ocupacional.

El passat dimarts dia 11 de novembre, un grup d’estudiants del cicle formatiu d’Integració Social de l’IES Severo Ochoa van visitar-nos als tallers D’ASPASIM situats al Poble Espanyol.

Prop de 70 alumnes van venir a veure com treballen els usuaris d’ASPASIM al Poble Espanyol.


Van ser rebuts pel Jose Martínez, juntament amb 4 estudiants de pràctiques; una de teràpia ocupacional, una altra d’intercanvi internacional i dos de psicologia, que van donar suport durant la visita.


Primer vam visitar l’hort on treballen els usuaris d’ASPASIM conjuntament amb els del centre Artesà. Tot seguit i després d’explicar el funcionament d’ASPASIM, vam dividir-nos en dos grups per a poder visitar cadascun dels tallers, on les tutores els van explicar com funcionaven els tallers i què hi feien, i on van poder relacionar-se amb alguns dels usuaris presents.

Va ser una jornada molt interessant d’on tots en vam treure algun profit: el coneixement d’un nou espai de treball dins el centre per part dels estudiants en pràctiques, l’establiment d’un primer contacte amb l’àmbit de la discapacitat per als alumnes i la possibilitat de relacionar-se i mostrar la seva feina al món per als usuaris d’ASPASIM.