Hem reobert les activitats d'Aspasim

Posted in Notícies.

Hem reobert les activitats d'Aspasim: escola d'estiu i tallers ocupacionals en marxa. Quanta alegria!

Durant el mes de juny l'activitat de la Fundació Aspasim ha anat recuperant el seu ritme habitual. Vam obrir el Centre d'Educació Especial unes setmanes, que ara ja és escola d'estiu i hem obert els tallers ocupacionals seguint les mesures de seguretat.

 

Després de prop de 100 dies de confinament l'alegria pren tot el protagonisme a les nostres rutines. Manualitats, horts, balls,... durant tot el juliol a les instal·lacions de la Fundació Aspasim.

Deixem enrere unes setmanes protagonitzades per la gestió de la crisi sanitària amb planificació i empatia. Desinfeccions periòdiques i comitès de crisi setmanals per garantir la seguretat de tot l'equip i persones que atenem.

I sobretot una feina incommensurable que s'ha fet des de les Llars de la Fundació Aspasim, on durant 100 dies s'ha centrat tota l'activitat amb altes dosis d'amor i creativitat per a donar resposta al confinament per la pandèmia.

 

Només un gran equipàs pot estar a l'alçada del que hem viscut els darres mesos. Moltes gràcies a tothom qui ho ha fet possible!

 

 

EL BOTÓ MÀGIC NO S'ATURA

Posted in Botó Màgic.

El Botó Màgic està format per persones amb diversitat funcional que endinsen a alumnes d'educació infantil a un món de fantasia.

 Vols més informació? Contacta'ns  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.    658.30.20.15

Twitter/Instagram: #elbotomagic #botomagic   Facebook: @fundacioaspasim #elbotomagic #botomagic


 

La companyia de contacontes d'Aspasim prepara tutorials en llengua de signes i fa una representació cada divendres a les 12h des de l'Instagram. La setmana passada amb ombres xineses de Gecko con Botas, què ens espera per aquesta?

NOTÍCIES D'EN NORMAG

Posted in Notícies.

El gegant NORMAG reconegut per Verkami entre els 10 millors projectes de captació de fons del 2019!

Des del setembre passat volta per places i escoles el gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, promogut per la Fundació Aspasim i finançat gràcies a l'aportació de més de 250 mecenes.

MOLTES, MOLTES GRÀCIES

Posted in Notícies.

Des de la Fundació Aspasim volem fer arribar el nostre profund agraïment a tothom qui ens ha donat suport davant l’impacte de la Covid19. Estem commoguts per l’enorme solidaritat que hem rebut.

Gràcies a les vostres aportacions i a la incansable energia dels professionals hem frenat el cop d’una pandèmia que hagués pogut deixar enormes seqüeles a l’entitat i a les persones que en formen part.

Com a retorn a la confiança volem compartir-vos quin ha estat fins ara l’impacte i la gestió del Coronavirus a Aspasim: baixes, positius, donacions, deute... tots els detalls al comunicat d'agraïment.

COMUNICAT D'AGRAÏMENT

 

MEMÒRIA 2019 DE LA FUNDACIÓ ASPASIM

Posted in Notícies.

El 2019 hem fet el primer gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, hem engegat una nova llar a Vallvidrera, hem organitzat la 2na Jornada Escola Inclusiva a Catalunya, hem creat la marca de productes SENTIT, seguim amb la cursa Correm Junts i les actuacions del Botó Magic. Centenars d'activitats per promoure la cohesió social i la diversitat que se sumen a la tasca diària d'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual severa en llars, escoles i tallers.

 

L'any que hem celebrat 80 anys cuidant. Una tasca que ha estat possible gràcies a la implicació de les famílies, de l'equip de professionals, del voluntariat, de les escoles, del veïnat, de les empreses, de les entitats... que estan al peu del canó els 365 dies de l'any.

 

Aprofundeix en la Memòria d'activitat 2019 de la Fundació Aspasim (enllaç al PDF)

 

Et convidem a seguir fent possible l'atenció social fent un donatiu a la Fundació Aspasim: http://aspasim.es/index.php/ca/col-labora/donatiu  

Notícies destacades

MOLTES, MOLTES GRÀCIES

MOLTES, MOLTES GRÀCIES

Des de la Fundació Aspasim volem fer arribar el nostre profund agraïment a tothom qui ens ha donat suport davant l’impacte de la Covid19. Estem commoguts per l’enorme solidaritat que...

MEMÒRIA 2019 DE LA FUNDACIÓ ASPASIM

MEMÒRIA 2019 DE LA FUNDACIÓ ASPASIM

El 2019 hem fet el primer gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, hem engegat una nova llar a Vallvidrera, hem organitzat la 2na Jornada Escola Inclusiva a Catalunya, hem creat...

RECURSOS "ENS QUEDEM A CASA"

RECURSOS "ENS QUEDEM A CASA"

Recursos, "Ens quedem a casa" SYMBALOO

PRODUCTES SENTIT

PRODUCTES SENTIT

La Fundació Aspasim engega la marca de productes SENTIT fets per persones amb discapacitat intel·lectual • Els productes es desenvolupen als tallers ocupacionals de la Fundació Aspasim a Barcelona, on...

ASPASIM CREU DE SANT JORDI 2015

ASPASIM CREU DE SANT JORDI 2015

El Govern de la Generalitat  ha acordat avui concedir la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 15 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la...

«
»