EXPOSICIÓ DE PINTORS+ ASPASIM- PLAY & HELP

Posted in Notícies.

invitacion_exposicion_aspasim

Gràcies a l’amabilitat de molts artistes professionals i amateurs que ens han cedit les seves obres, hem organitzat una exposició PINTORS + ASPASIM dels dies 18 al 23 d’abril.

Aquestes obres estaran exposades i a la venda a la botiga Play & Help , carrer Joan Sebastià Bach , 28  i la seva recaptació íntegra anirà a donar suport als projectes socio-educatius d'Aspasim.

Mònica Espadaler i Elena Sensat, les solidàries propietàries de Play & Help ens han cedit el local gratuïtament.

El propvinent 18 d’abril farem la inauguració al voltant de les 19h amb una copa i així poder gaudir d’amics artistes i sobre tot pel fet d’estar ajudant un col•lectiu quer ara més que mai li cal ajut.

Al llarg d’aquests dies d’exposició hem programat diverses activitats , entre les quals hi ha el sorteig de dos quadres i el dia 22 a les 19h hi haurà la  presentació del llibre “ M’agrada la Família que m’ha tocat -Educar els fills en positiu de la psicòloga Carme Thió de Pol. MOLT IMPORTANT PER AQUELLS QUE TENIM FILLS O NETS.

Estarem encantades que en feu tota la difusió que us sigui possible  entre les vostres amistats, fills i que al mateix temps ho comuniquin a la seva gent.

I fins el dia 18!!!


Mercedes Desvalls, Nini Ribot, Inma Bosch, Isa Corominas Voluntàries de la Fundació aspasim

play9

play

play2

play3

play4

play5

play6

play7jpg

play8