TEATRE DE SARRIÀ. BAMBOLINA SOLIDÀRIA.

Posted in Notícies.

Torna La Bambolina Solidària

Reserves al Teatre de Sarrià

(de 9:30’ a 13:30’ i de 17:30’ a 20:30’) al contestador del 932039772

i al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Aquest cop destinarem els nostres esforços a ajudar a la Fundació ASPASIM i us volem demanar que també hi col·laboreu.

Com? És molt fàcil. Farem el que avui es coneix com a entrada inversa, l'espectador és qui decideix, un cop vista l'obra, l'espectador estableix el preu de l'entrada i de manera voluntària podreu dipositar, en forma de donació, en un sobre que us facilitarem.

Nosaltres donarem tots els beneficis d'aquest taquillatge a La Fundació ASPASIM.

La Fundació ASPASIM, amb més de 75 anys d'història, té com a missió la integració, inclusió, assistència, rehabilitació i atenció integral, personalitzada i de qualitat de les persones amb discapacitat intel·lectual en tots els àmbits de la vida: atenció precoç, educació (escoles infantil, primària i suport a l'escola inclusiva), ocupació (7 tallers ocupacionals), lleure, esport, habitatge (10 llars residència) i tutela.

Des de l'any 2013, és a dir, aquest any ja serà la cinquena, organitza la Milla Correm Junts. És una cursa atlètica d'una milla de distància (1.609 metres) oberta a tothom, amb especial atenció a les persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual. A diferència d'altres curses, l'objectiu de Correm Junts és que les persones amb discapacitat no siguin un grup especial, sinó que corrin, junts, amb la resta de corredors del mateix sexe i grup d'edat. Així, fomentem:

• La inclusió i participació de les persones amb discapacitat intel·lectual

• La divulgació i promoció de la convivència amb la resta de persones, creant espais de sensibilització social i trencant estigmes envers aquest col·lectiu

• La captació de recursos econòmics per ajudar la Fundació ASPASIM en els seus objectius fundacionals

Sigues solidari, qualsevol aportació és vàlida i agraïda.

 

MÉS INFORMACIÓ